Meeuwsen ten Hoopen BV

Factsheet

Kernactiviteiten
Wij zijn MTH. Vanuit onze 18 vestigingen ondersteunen we bedrijven en instellingen op het gebied van accountancy, belastingadvies en corporate finance. Maar ook in werkgeversdiensten en personal finance ligt onze expertise. Creatief in de advisering en efficiënt in de uitvoering.
Aantal vestigingen
18
Aantal medewerkers nationaal
450
Bedrijf of intermediair:
Bedrijf
Branche:
Belastingadvieskantoor, Accountantskantoor

Informatie

Organisatie en activiteiten
Wij zijn MTH. Vanuit onze 18 vestigingen ondersteunen we bedrijven en instellingen op het gebied van accountancy, belastingadvies en corporate finance. Maar ook in werkgeversdiensten en personal finance ligt onze expertise. Creatief in de advisering en efficiënt in de uitvoering.
Missie
Als uw geheel eigen adviseur zijn wij dé regionale full service dienstverlener van Nederland, op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, werkgeversdiensten, ondernemersadvies en persoonlijk financieel advies!

Voor onze cliënten betekent dat een direct en persoonlijk contact, advies op maat en dus geheel eigen. Met uw geheel eigen adviseur als uw sparringpartner en verlengstuk van uw organisatie creëren wij toegevoegde waarde. Wij doen dat op onze eigen en duurzame wijze.
Visie
Hoe werken we bij MTH? Daar hebben we vijf kernwaarden voor geformuleerd. Die houden ons scherp en alert. Ze zeggen hoe we met elkaar om gaan. Intern en ook extern, met onze relaties.

Vertrouwen

Vertrouwen is volgens MTH de basis voor elke relatie. Wij moeten op elkaar kunnen vertrouwen zodat ook onze cliënten op ons kunnen vertrouwen. Alleen in een vertrouwde omgeving kunnen wij onze overige kernwaarden daadwerkelijk realiseren.

Verantwoordelijkheid

MTH staat voor verantwoordelijkheidsgevoel. Dit geeft onze mensen de vrijheid om zelfstandig te beslissen, te groeien en te ondernemen. Daarvoor is zowel het geven als nemen van verantwoordelijkheid essentieel. Voor elkaar, voor onze cliënten en voor onze maatschappelijke betrokkenheid in de regio waarin we wonen en werken.

Openheid

In het contact met onze relaties en collega’s streven wij naar openheid. In een omgeving waarin alles besproken kan worden en waar ook daadwerkelijk naar elkaar wordt geluisterd is de kwaliteit van de onderlinge interactie hoog en de effectiviteit groot.

Respect

De natuur, onze medemens en elkaars visie en kijk op de wereld willen wij respecteren. Dat betekent soms het uitstellen van een oordeel over iets of iemand en tegelijkertijd kritisch zijn op ons eigen gedrag.

Wanneer wij bovenstaande kernwaarden goed toepassen resulteert dat bijna vanzelf in onze vijfde kernwaarde:

Een goed gevoel

MTH wil een organisatie zijn die bestaat uit zelfstandig denkende professionals die op doeltreffende en integere wijze met plezier samenwerken. Zo halen we het beste in elkaar naar boven ten behoeve van onze cliënten.

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Vast salaris - Prestatiegebonden
Vast salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voornamelijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten

Carrière

Wat bieden jullie de werknemers?
Als je bij MTH komt werken, krijg je de ruimte, middelen en ondersteuning om te groeien in de praktijk. En je kunt externe opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast neem je deel aan onze eigen MTH Academy, ons interne cursusprogramma.
Hoe maken jullie het zo leuk mogelijk voor werknemers?
Als professional heb je bij ons alle ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We bieden aantrekkelijke opleidings- en trainingsmogelijkheden. Je hebt direct contact met ondernemers en ziet alle facetten van de onderneming. Je werkt voornamelijk voor mkb-ondernemers en dat zijn echte ondernemers. Bovendien ben je bij ons al snel zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en klantenpakket.

Sparringpartner

Je profileert je als vakkundig sparringpartner met invoelingsvermogen bij onze cliënten en hebt een scherpe focus op gedegen advies. Mede door jou kunnen we onze klanten in de volle breedte ondersteunen. Want werken bij MTH is werken aan je eigen kantoor.

Opleiding- en trainingsmogelijkheden

Naast de opleidingstrajecten voor de starters, biedt MTH in haar opleidingsgebouw ook opleiding- en ontwikkelingstrajecten aan voor professionals. Na het doorlopen van de MTH Academy is er het recent ontwikkelde MTH Young traject voor het aanstormende talent. Voor wie al verder in zijn carrière is, heeft MTH Management Development programma’s ontwikkeld. Een dergelijk programma kan als opstap dienen naar een mogelijk lidmaatschap van onze coöperatie (partnerschap).

Daarnaast verzorgt MTH jaarlijks enkele zgn. courses waarin je in een paar dagen op de hoogte wordt gebracht van alle ontwikkelingen in het vak en bij MTH. Hiermee haal je meteen je PE punten.

Contact met deze werkgever

Adres gegevens

Adres:Middendreef 297
Postcode:8233 GT
Stad:LELYSTAD
Land:NL

Deel dit bedrijf

© 2020 Tax & Count|sitemap|disclaimer
Tax & Count gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.